© Suomen lääketieteellinen laseryhdistys 2016

Yhdistys

 

SUOMEN LÄÄKETIETEELLINEN LASERYHDISTYS, SLLY, on näiden sivujen ylläpitäjä.

 

SLLY on Suomessa toimiva kaksikielinen yhdistys, jonka jäsenet, oman peruskoulutuksensa lisäksi, ovat perehtyneet ihmisten lääketieteelliseen laserhoitoon. Jäsenistöstä löytyy myös eläinten laserhoidon taitajia.

 

Laserhoidolla aktivoidaan ja tehostetaan elimistön omia paranemistapahtumia.

Laserhoito rentouttaa lihaksia ja vähentää nivelkipuja sekä on erinomainen apu haavojen hoitoon.

Lisää laserhoidoista voit lukea ”lääketieteellinen laser” osiosta.

 

Yhdistyksen tehtävä

 

Suomen Lääketieteellinen laseryhdistys perustettiin vuoden 2005 alussa. Sen kotipaikaksi tuli Inkoo. Inkoosta toiminta on levinnyt kaikkialle Suomeen. Tarkemmin levinneisyyden näkee jäsensivuilta.

 

Yhdistyksen tehtävä, sääntöjen mukaan, on edistää ja tukea lääketieteellisen laserin tutkimusta ja käyttöä.

Yhdistys toteuttaa tarkoituksensa tiedottamalla ja toimimalla jäsentensä välisenä yhdistävänä foorumina, keräämällä laseria koskevaa lääketieteellistä kirjallisuutta ja pitämällä sitä jäsenistönsä saatavilla, järjestämällä eri esitelmöitsijöiden vetämiä tiedotustilaisuuksia, tiedottamalla lehdistöä erilaisista laseria koskevista asioista ja jakamalla jäsenistölle lääketieteellisistä ja teknisistä asiantuntemusta.

 

Lääketieteellinen laseryhdistys on läheisessä yhteydessä Ruotsin ”Svenska Laser-Medicinska Sällskapet” yhdistyksen kanssa.

 

Näiltä sivuilta löydät tietoa laserista, lääketieteellisestä laserista ja sen käytöstä ja toimipaikoista missä lääketieteellistä laserhoitoa annetaan.